Efterskolen Østergård søger lærer- eller pædagogstuderende til fritidsaktiviteter

Efterskolen Østergård er en efterskole for elever, der har særlige læringsforudsætninger. Gennem et trygt og struktureret læringsmiljø bidrager vi til, at eleverne udvikler personlige, sociale og faglige kompetencer. Vi er en dynamisk og engageret medarbejderstab, der alle yder vores bedste for at opfylde efterskolens visioner og værdier.

På Østergård får du mulighed for at prøve kræfter indenfor det specialpædagogiske felt og benytte dig af Østergårds fantastiske rammer. Vi søger studerende, som har lyst til at tilbyde fritidsaktiviteter til vores skønne unge mennesker i eftermiddags- og aftentimerne. Så har du et fag, en interesse eller en praktisk kompetence, som du virkelig brænder for at give videre et par gange om ugen, vil vi meget gerne høre fra dig.

Det kan dreje sig fysiske aktiviteter, som f.eks. dans, rollespil, sportsaktiviteter og udeliv. Stillesiddende aktiviteter, som programmering, foto/medie, e-sport og PlayStation-aftener eller kreative aktiviteter som håndarbejde og andet indenfor faget håndværk og design.

Læs mere om Efterskolen Østergård på efterskolenoestergaard.dk eller ring til forstander Eva Gamborg på tlf. 55396130.

Ansøgningen inkl. udtalelser mv. skal være os i hænde senest torsdag den 12. december kl. 12.00 og stiles til Forstander Eva Gamborg Nielsen på mail: [email protected]. Ansættelsessamtaler afholdes den mandag den 16. december og tirsdag den 17. december.