Influenza ramte Østergård i denne uge, og har nedlagt store dele af både lærerne og eleverne. Der har derfor været ret stille på skolen sidst på ugen, men også hyggeligt fordi vi ikke har været så mange. I nogen slotte var der kun enkelte elever tilbage, hvilket gav mulighed for at overnatte på hinandens værelser og være sammen på kryds og tværs af kontaktgrupperne. Jeg har også ladet mig fortælle, at der er blevet bagt en del pandekager i køkkenet – til glæde for os alle sammen:-)

Først på ugen havde vi besøg af Karise Efterskole, som fremviste deres teaterstykke i hallen og efterfølgende spiste med til frokost. Tusind tak til Karise for en flot opvisning! 🙂

I stalden trives vores nye hest, og her på Østergård er det ikke kun pigerne, der rider. Vi har også flere drenge, som er ryttere, og som derfor nyder at komme op på hesteryggen.

Landbrug og Livsstil har i denne uge været i køkkenet, hvor de har tilberedt og smagt forskellige kvaliteter af hakkebøf, lige fra hakkebøf på dåse til bøf af høj kvalitet. De har også haft prøvesmagning af hjemmelavet yoghurt, som linjen selv har lavet i ugen der gik. Eleverne har også haft mulighed for at undersøge hjerte, lunger og lever, hvilket de gjorde med stor interesse. Derudover er der naturligvis også blevet passet dyr og gjort rent i staldene.

På håndarbejdsholdet er der gang i strikkeriet. Der arbejdes på lapper til et tæppe, som skal benyttes i ophold.

Rigtig god weekend til alle, og god bedring til alle vores influenza-ramte “Østergårdianere” – vi glæder os til, at I kommer tilbage!