I disse påskedage er der mange spændende og hyggelige aktiviteter i gang på Østergård. Eleverne har arbejdet med fremstilling, og senere afprøvning, af drager. Eleverne har virkelig gjort sig umage med at give deres drager glade farver og flotte dekorationer, og det var fantastisk at se, hvor højt mange af dragerne kom til at flyve!

Andre elever har de sidste par dage arbejdet hårdt med at ordne haven, og på marken er der blevet sat løg. Østergård har desuden fået nye beboere i form af honningbier. Allerede i sidste uge påbegyndte Landbrug og Livsstil projektet med at gøre klar til bierne. Dette har krævet meget fysisk arbejde: Først skulle brombærkrat og vildtvoksende træer fældes, og derefter skulle der vaskes bi-udstyr. Der skulle gøres plads til 4 bistader i alt, og i dag kunne de nye bi-familier så flytte ind på Østergård. Vi glæder os til at smage den første “Østergård honning”:-)

I denne uge har der også været tid til bålmad og en masse hygge, og vores unge mennesker ser ud til at nyde disse alternative påskedage. I morgen eftermiddag går eleverne på påskeferie, og vi vil derfor ønske jer en glædelig påske!