Linjefag

Linjefag

 

Vores primære undervisning er opdelt i linjefag.

Du undervises i dit linjefag hver dag. Hvert linjefag har sit særlige tema som danner rammen for undervisningen. Alle linjer inderholder undervisning i dansk og matematik. Derudover indeholder hver linje elemeter fra alle de obligatoriske grundskolefag. Du vælger linjefag for et halvt år af gangen, på den måde kan du nå at prøve to forskellige linjer på et efterskoleår. Hvis du ønsker afgangsprøver vil det dog ofte være nødvendigt at have studielinje hele året.

Landbrug & Livsstil

Dyrepasning, fra jord til Østergårds køkken. Biologi, planter, træer og produktion. Nyttehave, urtehave og drivhus. Maskiner, redskaber, værktøj, landbruget i virkeligheden . Livskvalitet, kost, motion, sundhed, friluftsliv, fysisk og psykisk sundhed. På Landbrug & Livsstil kommer vi hele vejen rundt.

 

 

Performance

Musik, drama, film, billedkunst, design, musical, festival, modeshow, teaterstykke, kortfilm, turné, musikvideo, selvtillid, sociale kompetencer, en del af en større sammenhæng, alle kan bidrage med noget værdifuldt. Det er det vi brænder for og arbejder med på Performance.

Studielinje

Udviklende studiemiljø, lysten til at lære, hvordan du lærer bedst, det du gerne vil lære individuelt, styrke evnen til at lære sammen med andre, dansk og matematik, øvrige obligatoriske fag, fælles mål, individuelle læringsmål, forskellige læringsmetoder, mulighed for at afslutte med afgangsprøver primært i dansk og matematik, dette er omdrejningspunkter på vores studielinje.

 

 

Besøg os:

Østergårdsstræde 42

4735 Mern

Følg os:

Ring til os:

5539 6130

Skriv til os:

kontor@oe42.dk

Copyright @ All Rights Reserved