En ualmindelig efterskole

En ualmindelig efterskolen

Vi er en rigtig efterskole, med alt hvad dertil hører af højskole traditioner og ungdomsliv, for ualmindeligt skønne unge mennesker fra 14 til 18 år, med generelle og specifikke indlæringsvanskeligheder.

Det er et væsentligt mål at skabe trygge rammer og en tydelig struktur, hvor hver enkelt elev kan udvikle sig personligt, fagligt og socialt, og få dét efterskoleår de så brændende ønsker sig.

Vi er en praktisk, musisk og kreativ specialefterskole som

vægter et ligeværdigt og anerkendende miljø, der giver eleverne muligheder for at få venner og succesfyldte oplevelser. Eleverne bliver præsenteret for et samvær med andre elever og medarbejdere, der viser interesse og hensynsfuldhed, men som også stiller krav til den enkeltes egen indsats og initiativ for at bidrage til fællesskabet.

Undervisningen tager udgangspunkt i den enkelte elevs forudsætninger og har et almendannende og personlighedsudviklende sigte. Fra skoleåret 2017/18 tilbyder vi afgangsprøve folkeskolensafgangsprøver.

Efterskolen Østergård er en specialefterskole godkendt af Undervisningsministeriet som en skole med et samlet særligt undervisningstilbud.

Besøg os:

Østergårdsstræde 42